Pratite nas:

FB TT IG
tvrdi sapun za brijanje i četkica
G

elovi i pjene za brijanje, često pakirani u ambalažu pod tlakom, predstavljaju ekološki izazov jer se ta ambalaža ne može jednostavno reciklirati. Umjesto da ih bacate u opći otpad, možete ih odložiti u reciklažna dvorišta, ali postoji i održivija alternativa.

Prijelaz na tvrdi sapun za brijanje

Tvrdi sapun za brijanje, koji je nekad bio uobičajen, sada se vraća kao ekološki prihvatljiva alternativa. Pravljenje pjene za brijanje s takvim sapunom zahtijeva malo vježbe, ali rezultati su vrijedni truda.

Kako napraviti pjenu?

Za stvaranje pjene koristite četkicu za brijanje. Sapun blago pokvasite kako bi omekšao, a zatim četkom nanesite sapun kružnim pokretima. Nakon toga, nanesite dobivenu pjenu na područje koje želite obrijati.

Raznovrsnost sapuna

Sapuni za brijanje dolaze u različitim varijantama, od onih s lanolinom do veganskih opcija s biljnim maslacima. Cijene se kreću od pristupačnih do luksuznih, ali sve ih možete pronaći u drogerijama i specijaliziranim dućanima. Osim što štedite okoliš, biranjem sapuna za brijanje podržavate održivost i raznovrsnost na tržištu proizvoda za osobnu njegu.

NEWSLETTER

Da postanem bolji i osvješteniji građanin želim primati e-mail newsletter:

TOP

Pratite nas:

FB TT IG