Pratite nas:

FB TT IG
ISKUSTVA

ISKUSTVA GRAĐANA

Osobno nemam riječi kojima bih iskazala razinu zadovoljstva, potpore i podrške koje svakodnevno primam od građana pa je najbolje da sve prikažemo njihovim vlastitim riječima.

ISKUSTVA PARTNERA

Ja bolji građanin je u samom početku predstavljao moj osobni rad za opće dobro i puku želju da probam malo pozitivnije predstaviti otpad, gospodarenje otpadom i održivost. Međutim, s obzirom na veliki interes i brojne upite građana Ja bolji građanin je postao moje jutro, moj dan i moja večer.

Veliko hvala partnerima koji podržavaju inicijativu jer bez njih ne bi bilo moguće djelovanje inicijative kao ni edukacija desetaka tisuća pratitelja koji svakodnevno pregledavaju sadržaj. 

 

Za sve partnerske upite molim obratite se putem kontakt obrasca.

S Marinom smo surađivali prilikom provedbe kampanje „U modi su nova pravila“ za Ministarstvo unutarnjih poslova RH i suradnja je bila i više nego uspješna. Od Marinine profesionalnosti i ljubaznosti, preko poštivanja svih zadanih rokova i uputa, sve do realizacije u vidu kreiranja sadržaja za društvene mreže, ali i sudjelovanje na centralnom eventu kampanje – „reviji“ urbanih vozila. Marina je izuzetno draga, susretljiva, kreativna, temeljita i odgovorna, stoga jedva čekamo priliku za novu suradnju!
mup logo sivo
IZABELA KLOBUČAR
PRAGMA KOMUNIKACIJE, ZA KLIJENTA: Ministarstvo unutarnjih poslova
Bilo nam je zadovoljstvo imati priliku surađivati sa Marinom Matijević koja je pokazala iznimnu profesionalnost, vjerodostojnost i naklonost prema onome što radi. Pohvale za pripremu kao i upravljanje sadržajem kojeg prezentira i svakako se nadamo budućoj suradnji..
dm logo sivo
ANDREA JELONJIĆ
DM HRVATSKA, HR M&E Marketing
Sa inicijativom "Ja bolji građanin" na Instagramu sam bila oduševljena čim sam je vidjela jer sam napokon mogla dobiti odgovore na mnoge stvari koje su me zanimale (inače mi je Marina i pomogla prilikom upita oko zbrinjavanja otpadne vode iz sapuna od otpadnih ulja). Zato sam odmah poželjela suradnju sa Marinom. Marina je na mojoj radionici snimala satima i napravila jedan zanimljiv, sažet informativni video koji je pogledao ogroman broj ljudi. Svidjelo mi se kako je u malo vremena objasnila sve bitno. Dobila sam preko 500 follovera na instagramu i taj broj još raste. To su uglavnom ljudi koji su moja ciljana grupa, a ne neki slučajni prolaznici. Svojim pratiteljima pružila je i giveaway mojih proizvoda te live sa mnom gdje sam odgovarala ljudima na sva pitanja vezano za moje proizvode. Marinu preporučujem svakome jer je vrlo organizirana, ugodna osoba za rad i zna svoj posao. Tako da se nadam i suradnji i ubuduće.
rvastica logo sivi
ANA KARABATIĆ
SAPUNERIJA RVSTICA, proizvodnja prirodnih sapuna
Imali smo jako ugodnu i uspješnu suradnju s Marinom koju smo anagažirali u sklopu naše kampanje Recycle na društvenim mrežama platforme Green.hr. Uloga joj je bila poprilično opsežna, u tri mjeseca je odradila niz popularnih videa, dnevne interaktivne takovere našeg profila te live javljanja sa stručnjacima iz industrije. Marina je sa svojom posebnom energijom te zanimljivim pristupom napravila edukativni i interaktivni sadržaj na našem Instagramu koji su naši pratitelji pozdravili.
green.hr logo sivi
ANA KOVAČIĆ
GREEN.HR, portal zelenih entuzijasta
Marina radi odlično, jako sam zadovoljna! Super je što ima svoj đir i što je samostalna u kreaciji. Format u kojem radi je jedinstven, što je prepoznato i od njene publike, posebice na TikToku. Uvijek se iskreno veselim svim njenim novim materijalima.
bosch logo sivi
MIRELA MILANOVIĆ
BOSCH HRVATSKA marketing specijalist
Odlična suradnja sa Marinom. Jako jednostavan i profesionalan pristup sa vrhunskim rezultatima. Hvala puno, surađivat ćemo opet.
žabac logo sivi
TOMISLAV RUGOLE
TORRES, DUBROVNIK EATS marketing agencija, ZA KLIJENTA: Žabac trgovine

NEWSLETTER

Da postanem bolji i osvješteniji građanin želim primati e-mail newsletter:

TOP

Pratite nas:

FB TT IG